Gratulerer Stine Trygg-Hauger – en av Norges fremste unge ledere!

- Jeg er så stolt over at Clas Ohlson hadde 3 ledere med på kåringen i år. Sammen med meg på listen over topp 100 unge ledere var våre to superflinke butikksjefer Amanda Berglind og Asad Durrani, sier Stine Trygg-Hauger.

Les mer

Forhold, rettigheter og miljø hos våre leverandører

- Åpenhet er viktig fordi vi trenger å vite nøyaktig hvordan fabrikkene i leverandørkjeden vår lever opp til kravene. Uansett hvor bra eller dårlig en leverandør oppfyller kravene, er Clas Ohlsons utgangspunkt alltid å få et riktig bilde, for å identifisere farene og gi støtte.

Les mer

Gerry - Superselgeren

-Jeg liker å utvikle og motivere andre. Jeg hjelper ofte kollegaene mine å bryte barrierer. I en salgssituasjon kan det være lett å tenke nei dette tør jeg ikke, fordi man føler seg utrygg. Det gjelder å prøve og feile. 

Les mer

Butikksjef Fadoua

For tre år siden fikk Fadoua egen butikk. Det var en veldig spesiell opplevelse.

-Det var veldig spesielt. Første dagen da jeg fikk nøklene og mentoren min sa ha det bra, slo det meg at dette er hele mitt ansvar!

Les mer

Møt Patrick Finch, Business Insights Manage

- De store forandringene som e-handelen medfører, åpner for en rekke spennende muligheter. Jeg tror detaljhandelen vil utvikle seg til å bli en stadig mer inspirerende og smidig samhandling med kunden. 

Les mer

Svein - flymekaniker i Bodøbutikken

- Clas Olson er et artig konsept i seg selv. Som flyteknikker har jeg fartet mye og hver gang jeg var i Oslo besøkte jeg Clas Ohlson i Torggata. Jeg har rett og slett et spesielt forhold til butikken og tenkte at dette måtte være den perfekte jobben for meg.

Les mer